Αβράμοβιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει μια καλή βάση και έναν εξαιρετικό προπονητή»

Αβράμοβιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει μια καλή βάση και έναν εξαιρετικό προπονητή»

Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό. εκθειάζοντας τους Ερυθρόλευκους.

Η Παρτίζαν θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague με τον Άλεκσα Αβράμοβιτς να μιλά για την αναμέτρηση.

Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν μια καλή βάση και έναν εξαιρετικό προπονητή, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να τους δείξει τα… δόντια της.

Οι δηλώσεις του Άλεκσα Αβράμοβιτς:

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχουμε προπονηθεί καλά και ερχόμαστε από μία περίοδο που δεν παίζουμε άσχημα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ετών και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό για εκείνον. Είναι όλοι μαζί για πολλά χρόνια. Έφεραν παίκτες που γνωρίζουν πώς να παίξουν, όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Έχουν μια καλή βάση και έναν εξαιρετικό προπονητή, παίζουν με πειθαρχία και επιθετικότητα και στην άμυνα. Όμως, τους υποδεχόμαστε μπροστά στο κοινό μας και σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να δείξουμε τα… δόντια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ