Έκπληξη στο Βελιγράδι: Χωρίς ΛεΝτέι η Παρτιζάν στον «τελικό» με τον Ολυμπιακό

Έκπληξη στο Βελιγράδι: Χωρίς ΛεΝτέι η Παρτιζάν στον «τελικό» με τον Ολυμπιακό

Μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Ζακ ΛεΝτέι.

Χωρίς τον Ζακ ΛεΝτέι στη σύνθεση της η Παρτιζάν για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το «Sportklub», ο Αμερικανός πάουερ σέντερ δεν θα είναι διαθέσιμος στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε αυτό το κρίσιμο βράδυ που μοιάζει με τελικός. Και για τους Σέρβους και για τους Ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Ο ΛεΝτέι επέστρεψε στο Βελιγράδι από την πατρίδα του το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες που ήταν εκεί με ειδική άδεια, καθώς «έφυγε από τη ζωή» ο πατέρας του. Σήμερα το πρωί συμμετείχε στο χαλάρωμα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά τελικά κρίθηκε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι στο 19-12 και παλεύει για την είσοδό του στην τετράδα, ενώ από την άλλη η Παρτίζαν είναι στο 14-17 και «καίγεται» για να προλάβει τη 10η θέση που οδηγεί στα Play-In.

Ο ΛεΝτέι φέτος μέχρι στιγμής έχει μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 13.3 στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης σε 27 αναμετρήσεις. Ενας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Παρτιζάν, με την απουσία του να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Από ‘κει και πέρα, εκτός από τη δωδεκάδα της ομάδας του Βελιγραδίου θα είναι και ο Όγκνιεν Γιάραμαζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ