Δεν είναι  μόνο το πλεονέκτημα, είναι το «μήνυμα»…

Δεν είναι μόνο το πλεονέκτημα, είναι το «μήνυμα»…

Ο Ολυμπιακός παίζει σε λίγη ώρα ίσως το σημαντικότερο ματς έως τώρα στην φετινή Ευρωλίγκα στο Βελιγράδι που κάτι του χρωστάει…

Στην Πόλη ο Ολυμπιακός έχασε το… κανονάκι που σύμφωνα με τους υπολογισμούς είχε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στην προσπάθεια να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα τρεις στροφές πριν το φινάλε ακόμη και με 3Χ3 δεν έχει εξασφαλισμένη μια θέση στην 4αδα. Και μετά την χθεσινή νίκη της Μακάμπι νιώθει και την πίεση για την 6αδα που είναι ο πρώτος βασικός στόχος ώστε να αποφύγει τα νοκ-άουτ της 10αδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διαβάστε επίσης: Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

Στην Πόλη ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε, όπως μας έχει συνηθίσει, όπως μπορεί. Είχαν και οι άλλοι… γενέθλια με τα τρίποντα αλλά ο Ολυμπιακός έχασε γιατί δεν έπαιξε όπως μπορούσε.

Στο Βελιγράδι σε λίγη ώρα απέναντι στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Δεν έχει καμία απολύτως… άνεση, έχει μεγάλη πίεση και το «πρέπει» που είναι τεράστιο. Όχι μόνο για το πλεονέκτημα ή την 6αδα. Κυρίως για το «μήνυμα» προς κάθε κατεύθυνση εν όψει πλέι οφ και τελικής ευθείας στην φετινή Ευρωλίγκα.

Η ομάδα που πέρσι γοήτευσε τους πάντες χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα στον τελικό από την Ρεάλ με ένα σουτ του Γιουλ από τον… Θεό. Η ομάδα που πρόπερσι έκανε μεγάλη πορεία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και στο Βελιγράδι πάλι είδε τον Μίσιτς στο μηδέν να τον αποκλείει από τον τελικό.

Το Βελιγράδι που κάνει του «χρωστάει» του Ολυμπιακού που οφείλει να κάνει τα πάντα για να το πάρει πίσω. Με αρχή απόψε κόντρα στην Παρτιζάν και την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Με την ομάδα του Μπαρτζώκα να ξέρει πως ακόμη και αν δεν πετύχει ότι πέτυχε τις δύο προηγούμενες χρονιές στην κανονική περίοδο (πλεονέκτημα) θα είναι κακός μπελάς για όποιον σταυρώσει μαζί του. Ένα διπλό με μπάσκετ Ολυμπιακού στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν που καίγεται για νίκη μια και παλεύει για την 10αδα θα είναι το καλύτερο μήνυμα για την συνέχεια. Αυτό το ματς είναι από αυτά που λέμε πως δεν το παίζεις, το κερδίζεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ