Οι αποφάσεις στην Φενέρ κρίνουν το μέλλον των Παπαγιάννη και Λάρκιν

Οι αποφάσεις στην Φενέρ κρίνουν το μέλλον των Παπαγιάννη και Λάρκιν

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει το πλάνο της νέας σεζόν της Φενέρμπαχτσε και πώς αυτό επηρεάζει τους Γιώργο Παπαγιάννη και Σέιν Λάρκιν.

Μπορεί η Euroleague να φτάνει στην πιο κρίσιμη καμπή της, ωστόσο οι ομάδες ήδη κάνουν τα πλάνα τους για την νέα σεζόν. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι, αποκάλυψε τις πρώτες σκέψεις που υπάρχουν στη Φενέρμπαχτσε, για τη νέα σεζόν στον τουρκικό σύλλογο.

Σε αυτές υπάρχουν οι περιπτώσεις των Λάρκιν και Γιακουμπάιτις, ενώ αναφορά γίνεται και στον Γιώργο Παπαγιάννη που δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η τουρκική ομάδα παρακολουθεί στενά τόσο τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις της Μπαρτσελόνα και τον Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν.

Από την άλλη, ο Ισραηλινός γκαρντ, Γιαμ Μαντάρ, θα αποχωρήσει, ενώ ο Σερτάτς Σανλί κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει. Εξελίξεις για τις περιπτώσεις του Τζόναθαν Μότλεϊ και του Γιώργου Παπαγιάννη αναμένεται να έχουμε τις επόμενες εβδομάδες, ενώ, τέλος, ο Νέιτ Σέστινα θα αποτελέσει παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ