«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια απίθανη ανατροπή στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης και «καθάρισε» στην τέταρτη περίοδο την Παρτιζάν, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό τετράδας.

Οι ερυθρόλευκοι με ένα καταπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να «δένει» κόμπο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς «άλωσαν» τη Σερβία και διεκδικούν στα ίσια το πλεονέκτημα έδρας.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Μια μέρα μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, κυκλοφόρησαν νέα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στο λιμάνι και θεωρείται δεδομένο ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του στους Πειραιώτες, αφού τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ανδρέα Καλτσόνι, η συμφωνία Μπαρτζώκα – Ολυμπιακού είναι οριστική και απομένει μόνο το τυπικό και η ανακοίνωση του deal, με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη να υπογράφει επέκταση τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο επόμενο διάστημα ο Έλληνας τεχνικός θα επισημοποιήσει τη συμφωνία και θα συνεχίσει για τουλάχιστον τρία χρόνια στον Πειραιά!

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ