«Θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη εάν ο Έβανς δεν πάει στον Ολυμπιακό» (vid)

«Θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη εάν ο Έβανς δεν πάει στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο έγκριτος Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, μίλησε για τον Κίναν Έβανς και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Αμερικανός θα πάει στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Κίναν Έβανς, παρότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι τη δεδομένη στιγμή δεν ασχολούνται με μεταγραφικά ζητήματα και είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και στη μάχη για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Παρόλα αυτά τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό που μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον γκαρντ της Ζαλγκίρις είναι καθημερινά, με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, να εκφράζει τη σιγουριά του για τη μετακίνηση του Αμερικανού στους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

«Θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν ο Έβανς δεν φοράει του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού», ανέφερε μεταξύ άλλων στο podcast του για λογαριασμό του BasketNews, με τον Λιθουανό να είναι σίγουρος για τη μεταγραφή του 27χρονου στον Ολυμπιακό.

Ο Κίκαν Έβανς φέτος πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τα χρώματα της Ζαλγκίρις Κάουνας, έχοντας μέσο όρο 17,4 πόντους (45% τρίποντο), 2.7 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά 27’11” συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ.

Όπως είναι απόλυτα λογικό πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αμερικανό, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, όμως, να εκφράζει τη σιγουριά του για τη μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ