Ο Κάτας θα παραμείνει στον πάγκο της Μακάμπι για ακόμα ένα χρόνο

Ο Κάτας θα παραμείνει στον πάγκο της Μακάμπι για ακόμα ένα χρόνο

Στον πάγκο της Μακάμπι για ακόμα μία σεζόν φαίνεται πως θα παραμείνει ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους Ισραηλινούς για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στην φετινή Euroleague, αφού βρίσκεται στην έβδομη θέση (19-13) και μια ανάσα από την έκτη Φενέρμπαχτσε και την απευθείας πρόκριση στα Play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μια πορεία που πιστώνεται και στον προπονητή των Ισραηλινών, Όντεντ Κάτας, με την «ομάδα του λαού» να παραμένει ανταγωνιστική παρά το γεγονός ότι αναγκάζεται να παίζει συνεχώς μακριά από το Ισραήλ, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας ξέρει τον τρόπο: Το δίδυμο που αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό (vids)

Η διοίκηση της Μακάμπι, αναγνωρίζοντας το έργο του 49χρονου προπονητή θέλει να τον διατηρήσει στο τιμόνι της, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία προκειμένου ο Κάτας να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR μετρά 19 νίκες και 12 ήττες στη EuroLeague την τρέχουσα σεζόν στον πάγκο της Μακάμπι, ενώ βρίσκεται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος με 15 νίκες σε 18 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ