«Αυτόν θα αντικαταστήσει ο Κίναν Έβανς αν πάει στον Ολυμπιακό…»

«Αυτόν θα αντικαταστήσει ο Κίναν Έβανς αν πάει στον Ολυμπιακό…»

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αν οι ερυθρόλευκοι υπογράψουν τον Κίναν Έβανς...

Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κίναν Έβανς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, με τον Αμερικανό να μένει ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις στο τέλος της σεζόν.

Ο εξαιρετικός σκόρερ των Λιθουανών κάνει απίθανη χρονιά και έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων της Euroleague, όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Μάλιστα, ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας, που είναι αναλυτής στο «Basket News» σχολίασε μία ενδεχόμενη κίνηση και αναφέρθηκε στον παίκτη που θα κληθεί -κατά την εκτίμησή του- να αντικαταστήσει ο Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό αυτός θα είναι ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω κάνω εικασίες, αλλά ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, είναι ο Αϊζάια Κάνααν», υπογράμμισε ο Λιθουανός στο «Urbonus» podcast.

«Θεωρώ ότι ο Έβανς θα αντικαταστήσει τον Αϊζάια και πιστεύω ότι είναι το τέλειο ταίριασμα. Φανταστείτε στο βασικό σχήμα να υπάρχει η άμυνα του Γουόκαπ και η επίθεση του Έβανς. Την ίδια στιγμή, να έχεις αυτούς τους δύο παίκτες που είναι στην κορυφή της κάθε κατηγορίας», είπε στην εκπομπή του «Basketnews.com».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ