ΛεΝτέι: «Είμαι ευγνώμον που οι… Θεοί του μπάσκετ με ευλόγησαν»

ΛεΝτέι: «Είμαι ευγνώμον που οι… Θεοί του μπάσκετ με ευλόγησαν»

Ο Ζακ ΛεΝτέι μίλησε για την επιστροφή του στην δράση με την Παρτίζαν, τονίζοντας πως νιώθει ευλογημένος που οι Θεοί του μπάσκετ τον ευλόγησαν.

Ύστερα από την περιπέτεια με τον θάνατο του πατέρα του, που τον κράτησε εκτός παρκέ για περίπου δύο εβδομάδες, ο Ζακ ΛεΝτέι τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Μπουντούτσνοστ.

Ο Αμερικανός ήταν να επιστρέψει στο Βελιγράδι την προηγούμενη μέρα από το ματς των Σέρβων με τον Ολυμπιακό, όμως λόγω προβλημάτων στην πτήση επέστρεψε το βράδυ, κάτι που ουσιαστικά του στέρησε τη συμμετοχή του, αφού δεν είχε προπονηθεί.

Μετά τον αγώνα με τους Μαυροβούνιους, ο ΛεΝτέι μίλησε για την επιστροφή του στην δράση, τονίζοντας πως είναι ευγνώμον που οι… Θεοί του μπάσκετ τον ευλόγησαν.

Οι δηλώσεις του Ζακ ΛεΝτέι:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ήρθα να κάνω τη δουλειά μου, θα σκεφτώ όλα τα άλλα αργότερα. Ειλικρινά, έπαιξα απελευθερωμένος, ήμουν επιθετικός, διάβασα το παιχνίδι. Είμαι ευγνώμον που, στο τέλος της ημέρας, οι… Θεοί του μπάσκετ με ευλόγησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ