Σφαιρόπουλος στο «Euroleague Masterminds»: «Πρέπει πάντα να είσαι δημιουργικός και να βελτιώνεσαι» (vid)

Σφαιρόπουλος στο «Euroleague Masterminds»: «Πρέπει πάντα να είσαι δημιουργικός και να βελτιώνεσαι» (vid)

Η εκπομπή «Euroleague Masterminds» φιλοξένησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος μίλησε για την φιλοσοφία του στο μπάσκετ αλλά και τα αγαπημένα του συστήματα

Η Εuroleague ξεκίνησε πριν λίγο καιρό τη νέα διαδικτυακή εκπομπή «Euroleague Masterminds», η οποία φιλοξενεί μερικούς από τους κορυφαίους προπονητές της διοργάνωσης όπου συζητούν και αναλύουν την φιλοσοφία τους στο μπάσκετ.

Μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην εκπομπή βρέθηκε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο νυν τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Ολυμπιακού ανέλυσε τα αγαπημένα του συστήματα και κάποιες βασικές ιδέες του που έχουν σημαδέψει το παιχνίδι των ομάδων του, δίνοντας παράλληλα και κάποιες συμβουλές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Απρίλης και τα 7 ματς σε 25 μέρες που κρίνουν τα πάντα

«Πρώτον, δούλεψε σκληρά. Δεύτερον, βελτίωσε τον εαυτό σου. Πρέπει να είσαι πάντα δημιουργικός και να βρίσκεις τρόπους με τους οποίους θα είσαι καλύτερος ως προπονητής. Και τρίτον, να είσαι υπομονετικός. Εάν δουλεύεις σκληρά και βελτιώνεσαι και κάνεις καλή δουλειά, αργά ή γρήγορα θα βρεις την ευκαιρία να πας στο επόμενο επίπεδο», ήταν ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε ο Έλληνας τεχνικός, δίνοντας τις συμβουλές του σε όποιον φιλοδοξεί να γίνει προπονητής.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η Euroleague:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ