Βιλντόζα: «Σλούκας και Ναν είναι σε εκπληκτική κατάσταση, πρέπει να αποδεχτώ το ρόλο μου»

Βιλντόζα: «Σλούκας και Ναν είναι σε εκπληκτική κατάσταση, πρέπει να αποδεχτώ το ρόλο μου»

Τι είπε ο Βιλντόζα για Σλούκα, Ναν και όχι μόνο...

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για το χρόνο που θα ήθελε να έχει στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι θα πρέπει να αποδεχτεί τα δεδομένα, να βοηθήσει την ομάδα του και έκανε ειδική αναφορά σε Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βιλντόζα:

Για το ματς με την Μπάγερν: «Θα είναι δύσκολο. Παίζουμε εκτός έδρας, πάντα είναι δύσκολα εκτός έδρας στη Euroleague, θέλουν τη νίκη. Έχουν κάποιες απουσίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα πάμε εκεί με προσδοκίες για να πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Για τον ίδιο και την κατάσταση της ετοιμότητάς του: «Είμαι έτοιμος, εδώ και μια εβδομάδα, δέκα ημέρες. Όποτε θέλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολο, όλη τη σεζόν. Δεν νομίζω ότι έχω βρει το ρυθμό μου στην ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζω λιγότερα λεπτά σε σχέση με την περσινή σεζόν».

Για το χρόνο συμμετοχής και πως αισθάνεται: «Χρειάζομαι 15-20 λεπτά για να προσαρμοστώ στο παρκέ, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στο χρόνο που λαμβάνω. Και να το εκμεταλλευτώ» Αισθάνομαι καλά. Μακάρι να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα ό,τι περιμένουν από εμένα, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συμβαίνει. Ο Κώστας (Σλούκας) και ο Κέντρικ (Ναν) είναι σε εκπληκτική κατάσταση και εγώ πρέπει να αποδεχτώ το ρόλο μου στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ