Ολυμπιακός: Κι όμως ο Ράιτ το είχε ξανακάνει!

Ολυμπιακός: Κι όμως ο Ράιτ το είχε ξανακάνει!

Ο Μόουζες Ράιτ είχε προειδοποιήσει για την απίθανη εμφάνιση που έκανε στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ας ειπωθεί το απολύτως ειλικρινές: ο Μόουζες Ράιτ, αυτός ο παίκτης-αποκάλυψη για τον εφετινό Ολυμπιακό στο μπάσκετ, είχε… προειδοποιήσει για την απόδοσή του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ακριβώς 20 μέρες πίσω το έκανε. Τότε λες και «ενημέρωσε» τους πάντες πως μπορεί, έστω κι αν αγωνιστεί λίγο, να σημειώσει πολλούς πόντους και να κρίνει ένα παιχνίδι. Προσέξτε: με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μπήκε μέσα και έμοιαζε με ταύρο μέσα σε κατάστημα με υαλικά. Διέλυσε τους πάντες και τα πάντα! Σύνολο 19 πόντοι με 9/9 δίποντα και 1/3 βολές, μέσα σε 15’.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Το βράδυ της Πέμπτης, τώρα, στο Βελιγράδι: ο Ράιτ όταν πήρε μπροστά, ήταν ασυγκράτητος. Με φοβερή ενέργεια, όπως μια μπαταρία που έχει φορτιστεί ξανά! Σε 16’ σημείωσε 20 πόντους με 5/6 δίποντα, ένα καθοριστικό τρίποντο προς το τέλος της αναμέτρησης (1/1 είχε) και 7/10 βολές. Τι άλλο, δηλαδή, να κάνει; Ο (αντίπαλος κόουτς) Σφαιρόπουλος και οι παθιασμένοι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ήταν ανέφικτο να βάλουν στοπ στον ψηλό του Ολυμπιακού.

Η διαχείριση του Μπαρτζώκα

Και κάπου εδώ έρχεται η εξήγηση για το πώς μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του. Θέλησε οι διαθέσιμοι να πατήσουν όλοι στο παρκέ. Ακόμη και ο Σίκμα που εδώ και κάμποσο διάστημα μετρά DNP, δηλαδή δεν αγωνίζεται.

Επαιξε σε όλη τη δεύτερη περίοδο, σύνολο ένα δεκάλεπτο. Πολύ απλά γιατί μέσα από τους αγώνες ο Ελληνας κόουτς είναι προφανές πως θέλει να κάνει διαχείριση, να κρατήσει ζεστούς τους πάντες, να δει τι μπορεί να δώσουν και εν τέλει στα ζευγαρώματα που θα έρθουν, τα play offs δηλαδή, σε Ελλάδα και Ευρώπη, να ρίξει στη μάχη τους πλέον έτοιμους.

Και αυτοί να είναι ξεκούραστοι, με νέες ανάσες και δίψα να φτάσουν τον Ολυμπιακό εκεί που αναμένουν οι περισσότεροι προπονητές της Ευρωλίγκας που βγαίνουν και καταθέτουν την άποψή τους: στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης!

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ