Τι είπε ο Μπόλντγουιν για την περίοδο του στον Ολυμπιακό, τον Μάικ Τζέιμς και το συμβάν με τον διαιτητή

Τι είπε ο Μπόλντγουιν για την περίοδο του στον Ολυμπιακό, τον Μάικ Τζέιμς και το συμβάν με τον διαιτητή

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα, όπως τη συμπεριφορά του όσο ήταν στον Ολυμπιακό, τον Μάικ Τζέιμς, αλλά και για το φετινό περιστατικό με τον διαιτητή.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Sport 5» του Ισραήλ παραχώρησε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Μάικ Τζέιμς με αφορμή όσα είχαν ειπωθεί με τον Κέντρικ Ναν.

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τις κατηγορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του όσο έπαιζε στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στο συμβάν που έλαβε χώρα στη «Fernando Buesa Arena» όταν πέταξε την μπάλα στον διαιτητή και όρμησε προς το μέρος του.

Οι δηλώσεις του Γουέιντ Μπόλντγουιν:

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Δεν μ’ αρέσουν οι ταμπέλες. Είμαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος, από τους πιο ανταγωνιστικούς που έχω δει και απλά θέλω να κερδίζω. Αυτός είμαι απλά. Δεν χρειάζομαι ιδιαίτερο κίνητρο για να βγω έξω και να κάνω απλώς πράγματα. Είναι ένα δώρο το χαρακτηριστικό αυτό και δεν θα αλλάξει ποτέ.

Έχω καλή σχέση με τον Μάικ Τζέιμς, έχουμε κάνει μερικές προπονήσεις μαζί στο Πόρτλαντ. Τον πήρα τηλέφωνο να τον συγχαρώ όταν έγινε “βασιλιάς” διαχρονικά στην Ευρωλίγκα στο σκοράρισμα όμως το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν “Το ξέρεις ότι θα σε περάσω”».

Για όσα έχει κατηγορηθεί όσον αφορά τη συμπεριφορά του στον Ολυμπιακό: «Δεν είμαι με τους συμπαίκτες μου έτσι όπως είχε υπονοηθεί. Οι περισσότερες ομάδες στις οποίες έπαιξα με ήθελαν πίσω. Έχω καλή σχέση με όλους. Συνάντησα μια κατάσταση στην ομάδα του Ολυμπιακού που δεν ήταν τέτοια. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά στον Ολυμπιακό για όλους και αυτό αναφέρθηκε. Από τότε έχω καλές σχέσεις όπου κι αν βρισκόμουν».

Για το περιστατικό με τον διαιτητή φέτος: «Η σωστή απάντηση είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να συμπεριφέρεσαι έτσι σε κάποιον. Πρέπει απλώς να ακούσεις το σφύριγμα, να το ακολουθήσεις και να προχωρήσεις.

Όμως είναι πολύ δύσκολο για τους Αμερικανούς να πετύχουν εδώ. Γιατί είμαστε τόσοι πολλοί που περνάμε. Είναι πολύ δύσκολο να σε σφυρίζουν Ευρωπαίοι διαιτητές. Διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που υπάρχει σε σχέση με αυτό που έχετε συνηθίσει.

Όσον αφορά εμένα, νιώθω ότι είμαι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες για να με σφυρίξουν. Πολλές φορές είμαι πιο δυνατός, κάνω πολύ γρήγορες κινήσεις και είναι δύσκολο για εκείνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ