Ομπράντοβιτς: «Θα προετοιμάσουμε το ματς με τη Βαλένθια με σεβασμό απέναντι στον κόσμο μας»

Ομπράντοβιτς: «Θα προετοιμάσουμε το ματς με τη Βαλένθια με σεβασμό απέναντι στον κόσμο μας»

Η τελευταία στροφή της Euroleague πλησιάζει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως το μόνο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι να παίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, σεβόμενοι τον κόσμο.

Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρειάζεται, εκτός φυσικά από την επικράτηση της δικής του ομάδας, νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές (11/4, 20:30) για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο play-in, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να εστιάζει μονάχα στη δική του ομάδα και στο τι πρέπει η ίδια να κάνει.

«Δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσω. Θα προετοιμαστούμε για το ματς με τη Βαλένθια, πρώτα από όλα με σεβασμό στους οπαδούς μας, που σίγουρα θα έρθουν, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τον αντίπαλο και θα παίξουμε με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε», ήταν τα λόγια του πολύπειρου Σέρβου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Στη συνέχεια προσέθεσε αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Ζαντάρ:
«Παίξαμε σοβαρά. Φανήκαμε φρέσκοι, με διάθεση να παίξουμε. Ακολουθούν τα playoffs, ξέρουμε ότι μας περιμένει η Ιγκοκέα και πριν από αυτό έχουμε παιχνίδι στην EuroLeague. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την περίοδο που έχουμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τα playoffs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ