Εξελίξεις με Μήτογλου στον Παναθηναϊκό (pic)

Εξελίξεις με Μήτογλου στον Παναθηναϊκό (pic)

Για πρόταση ανανέωσης που έχει κατατεθεί από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προς τον Ντίνο Μήτογλου, κάνει λόγο ο Λούκα Ντ’Αλεσάντρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Λούκα Ντ’Αλεσάντρο ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του έως και το καλοκαίρι του 2026 με τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο Μήτογλου είναι ένας από τους καλύτερους και κομβικότερους παίκτες των «πρασίνων» τη φετινή σεζόν και αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες περί ανανέωσης της συνεργασίας θα είναι μια επιβράβευση για όλα όσα κάνει ο 27χρονος φόργουορντ τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ: Οι σίγουροι για Φενέρ και ο φορμαρισμένος Γιόβετιτς

Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι πέρυσι δεν ήξερε πότε θα ξαναπαίξει μπάσκετ, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί και ο ίδιος όχι μόνο γύρισε, αλλά είναι και στην καλύτερη και παραγωγικότερη φάση της καριέρας του.

Ο πρώην άσος της Αρμάνι Μιλάνο έχει καταγράψει 30 συμμετοχές στην EuroLeague με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μετρώντας κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ. Το ποσοστό ευστοχίας του στα δίποντα αγγίζει το 57%, ενώ πίσω από τη γραμμή των 6.75 εκτελεί με 34,8%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ