Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοφ κόντρα στη Φενερ, εκτός ο Μπραζντέικις

Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοφ κόντρα στη Φενερ, εκτός ο Μπραζντέικις

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να επιστρέφει στη 12άδα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Εκτός θα είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague, όπου και θα μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει στην κανονική περίοδο και ποια εκ των Μονακό ή Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν απέναντι στους Τούρκους με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στη 12άδα, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ύστερα από κάτι παραπάνω από δύο μήνες απουσίας, μετά το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί.

Εκτός θα μείνει ο Φιλίπ Πετρούσεφ που δεν είχε κάνει πολλές προπονήσεις και προτιμήθηκε να μην πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Ίγκνας Μπραζντέικις που έμεινε επίσης εκτός 12άδας, όπως και οι Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης.

Η 12αδα του Ολυμπιακού:

Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Μόουζες Ράιτ, Μουστάφα Φαλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ