Τι είπε ο Γιουκουμπάιτις για το πιθανό «ζευγάρωμα» με τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Γιουκουμπάιτις για το πιθανό «ζευγάρωμα» με τον Ολυμπιακό

Ως κάτι πολύ επικίνδυνο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να διαλέξει αντίπαλο η Μπαρτσελόνα στα playoffs της Euroleague ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις.

Ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις αναφέρθηκε σε πιθανό σταύρωμα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε, χαρακτηρίζοντας πολύ επικίνδυνο το ενδεχόμενο να διαλέξουν οι «μπλαουγκράνα» αντίπαλο στα playoffs της Euroleague.

«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παίξουμε με τον Ολυμπιακό ή την Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορείς να το προβλέψεις, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Είναι αμφότερες πολύ καλές ομάδες και έχουν εξαιρετικούς προπονητές. Θα είναι μάχη και με τους δύο. Είναι πολύ επικίνδυνο να διαλέξουμε αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να περιμένουμε», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά δεύτερος ο Παναθηναϊκός, πέμπτος ή έκτος ο Ολυμπιακός – Στα Play-in η σαρωτική Εφές

«Εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης που έπαιξε πολύ καλά στον πρώτο γύρο, το υπόλοιπο είναι τελείως απρόβλεπτο. Γι’ αυτό το μπάσκετ στην Ευρώπη είναι τόσο όμορφο και τόσο δύσκολο. Περιμένω πολλές εκπλήξεις στα playoffs», πρόσθεσε.

Ο Λιθουανός γκαρντ δεν διάγει και την καλύτερή του σεζόν στη διοργάνωση, καθώς κινείται σε «ρηχά νερά» με μόλις 5.5 πόντους μ.ο. 1.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Όμως τα playoffs της Euroleague είναι εντελώς άλλη κατάσταση, στην οποία οι μέσοι όροι και οι αριθμοί γενικώς πάνε… περίπατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ