GM Άλμπα: «Θα είναι έκπληξη εάν δεν μείνουμε στη Euroleague»

GM Άλμπα: «Θα είναι έκπληξη εάν δεν μείνουμε στη Euroleague»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον της Άλμπα Βερολίνου στη Euroleague εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο GM της ομάδας, Ιμάρ Οχέδα.

Η Άλμπα Βερολίνου θα είναι στη Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του Ιμάρ Οχέδα.

Ο Γενικός Διευθυντής των Γερμανών τόνισε πως θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν είναι η ομάδα στη κορυφαία λίγκα της Ευρώπης, ενώ στάθηκε και στα όσα λέγονται για τις θέσεις που καταλαμβάνουν οι Βερολινέζοι.

Οι δηλώσεις του Ιμάρ Οχέδα:

«Δεν πρόκειται να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα, απ’ όσα κερδίζουμε. Δεν έχουμε κάποιον να βάζει χρήματα στην ομάδα. Τα έσοδά μας προέρχονται αποκλειστικά από τα εισιτήρια, τα μπλουζάκια… Γενικά μόνο από τους φιλάθλους μας».

Για τα σχόλια που λένε ότι οι Βερολινέζοι τερματίζουν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία: «Από τότε που παίζουμε στη διοργάνωση, τερματίζουμε πιο ψηλά από τη Βιλερμπάν. Για τρία χρόνια, ήμασταν πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν αμφιβάλει για το μοντέλο του Παναθηναϊκού, αλλά και εκείνοι είχαν πολύ άσχημες χρονιές.

Η Euroleague είναι μία απαιτητική και δύσκολη διοργάνωση. Όταν χάνεις μερικούς παίκτες, είναι δύσκολο να βρεις άμεσα τους σωστούς αντικαταστάτες. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, αλλά χρειάζεται χρόνος. Είμαι πεπεισμένος ότι σε δύο ή τρία χρόνια η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα».

Για το εγγυημένο συμβόλαιο: «Κάναμε το καλύτερο δυνατό και περιμένουμε το εγγυημένο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Είναι θέμα χρόνου για να λυθεί. Κάναμε ό,τι μας ζήτησαν και τώρα είναι η στιγμή της Ευρωλίγκας να αποφασίσει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε την άδεια.

Εάν δεν την πάρουμε, θα ήταν μία πραγματικά μεγάλη έκπληξη. Περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση, που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο. Θα δούμε τι απόφαση θα πάρουν. Εάν πάρουμε την άδεια για την επόμενη σεζόν, σημαίνει ότι θα έχουμε ένα εκατομμύριο ευρώ παραπάνω για να ξοδέψουμε για το ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ