Η Παρτιζάν κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων εισιτηρίων στην Euroleague (pics)

Η Παρτιζάν κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων εισιτηρίων στην Euroleague (pics)

Η Παρτίζαν κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων εισιτηρίων στη EuroLeague, με τους φίλους των ασπρόμαυρων να αγοράζει 19.916 μαγικά χαρτάκια ανά εντός έδρας παιχνίδι και 338.572 συνολικά στη regular season.

Η χρονιά μπορεί να μην εξελίχθηκε ιδανικά για την Παρτιζάν στην φετινή Euroleague, αφού η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τερμάτισε στην 11η θέση, μένοντας έξω ακόμα και από τις θέσεις που οδηγούν στα play-in της διοργάνωσης.

Οι φίλοι των ασπρόμαυρων, ωστόσο, έδωσαν ηχηρό «παρών» στα εντός έδρας παιχνίδια της EuroLeague στο Βελιγράδι, με τη Stark Arena να είναι κατάμεστη σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση της Παρτιζάν στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Καλογερόπουλο του Ολυμπιακού (vid)

Παρά το γεγονός ότι η Παρτιζάν δεν τα πήγε καλά, οι Σέρβοι φίλαθλοι σημείωσαν ένα ιδιαίτερο στατιστικό, αφού «έκοψαν» 19.916 εισιτήρια ανά ματς στη regular season, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague.

Μάλιστα, το συνολικό άθροισμα σε 17 αναμετρήσεις ανέρχεται στα 338.572 «μαγικά» χαρτάκια, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ