Ολυμπιακός… Μεντιλίμπαρ και στην Πόλη

Ολυμπιακός… Μεντιλίμπαρ και στην Πόλη

Το μικρό προβάδισμα από το πρώτο ματς δεν επηρεάζει καθόλου την λογική και νοοτροπία του Βάσκου προπονητή που θα παίξει και στην ρεβάνς με την Φενέρ με το πλάνο που ακολουθεί πάντα

Δεν τίθεται θέμα για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Πόλη. Ποια θα είναι η στόχευσή του, ποια η ποδοσφαιρική λογική του Μεντιλίμπαρ, οι οδηγίες στους παίκτες που θα μπουν στην «αρένα» του «Σουκρού Σαράτσογλου». Δεν παίζει κανένα ρόλο το 3-2 στο Καραϊσκάκη.

Δίνει προφανώς ένα μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό όπως έχει τονίσει ο ίδιος ο Βάσκος προπονητής αλλά μέχρι εκεί. Και αν για τελικές αποφάσεις του στα πρόσωπα ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά καθώς ο Μεντιλίμπαρ δεν δείχνει στις προπονήσεις τις προθέσεις του ανακοινώνοντας την 11αδα λίγη ώρα πριν την σέντρα, είναι σίγουρο πως δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση η προσέγγιση του ματς.

Όπως έχει κάνει άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια ο Μεντιλίμπαρ εφαρμόζοντας την επιθετική λογική. Τόσο στην Βουδαπέστη όπου ο Ολυμπιακός πήγε με το 1-0, όσο και στην Τούμπα αλλά και στην ΟΠΑΠ Αρένα και βέβαια και στην Σερβία με την Μακάμπι που εκεί όμως «καιγόταν» για την τεράστια ανατροπή όπου τελικά συνέβη.

Στην Πόλη θα παίξει ξανά με επιθετική φιλοσοφία επιδιώκοντας τη νίκη, θέλοντας να αιφνιδιάσει τους Τούρκους, να τους βάλει για τα καλά στα σκοινιά. Όσο για την 11αδα; Η αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη είναι πως εκτός από τον Ποντένσε που θα επιστρέψει, και τον Ντόη που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ρέτσου, ο Μεντιλίμπαρ θα διατηρήσει τον Γιόβετιτς στο βασικό σχήμα.

Στον ρόλο πίσω από τον Ελ Καμπί, στέλνοντας στα δύο άκρα τους Ποντένσε και Φορτούνη και στον άξονα Έσε και Τσικίνιο. Χωρίς βεβαίως να θεωρεί κανείς… ξεγραμμένους για την 11αδα τους Μασούρα και Όρτα που φαίνεται πως είναι σε θέση αουτσάιντερ. Είπαμε, ο Βάσκος δεν αποκαλύπτει εύκολα τα πλάνα του κρατώντας τους πάντες στην… τσίτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ