Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο που έδωσε συμβουλές για τον Ολυμπιακό»

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο που έδωσε συμβουλές για τον Ολυμπιακό»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε εν όψει της σειράς των playoffs της EuroLeague με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι ο αδελφός του, Χουάντσο, του έδωσε μερικές συμβουλές για τους ερυθρόλευκους.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στην πρώτη πράξη του «δράματος» των playoffs της Euroleague με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στους ερυθρόλευκουςμ και αποκάλυψε το γεγονός ότι μίλησε με τον αδελφό του Χουάντσο, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, για να του δώσει μερικές συμβουλές για τα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουν δυνατούς ψηλούς με μέγεθος και παίκτες γενικά που είναι πολύ aggresive» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ερνανγκόμεθ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Για τις δύο νίκες της Μπάρτσα στην κανονική περίοδο: «Δε νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό, αλλά να εστιάσουμε σε αυτό που είναι ο Ολυμπιακός σήμερα. Μία συμπαγής ομάδα, που έχει εξελιχθεί πολύ και παίζει πολύ καλά. Θα είναι μία συναρπαστική σειρά πέντε αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη ταπεινοφροσύνη. Είναι η ομάδα που παίζει με τις λιγότερες κατοχές ανά παιχνίδι και της αρέσουν οι καταστάσεις 5 εναντίον 5. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας τις αρετές μας, οι οποίες είναι να τρέχουμε σε όλο το γήπδο και να να είμαστε πιο ευέλικτοι».

Για τις συμβουλές που του έδωσε ο Χουάντσο: «Έχει την εμπειρία από τα παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο. Τον έχω ρωτήσει λίγο για την γνώμη του και μου έχει δώσει μερικές συμβουλές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ