Γκριμάου: «Έχουμε κάνει μεγάλα ματς στο Παλάου- Είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε»

Γκριμάου: «Έχουμε κάνει μεγάλα ματς στο Παλάου- Είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε»

Δηλώσεις ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Euroleague, έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην πρώτη μάχη των playoffs της Euroleague με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τη σειρά με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός προπονητής εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη, ενώ παράλληλα αποθέωσε τους Πειραιώτες, τους οποίους χαρακτήρισε συμπαγή ομάδα με σπουδαίους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκριμάου
«Έχουμε παίξει πολύ άνετα στο Παλάου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μεγάλο κίνητρο να έχεις τον κόσμο στον πλευρό σου, έχουμε καταφέρει να έχουμε τον παράγοντα έδρα υπέρ μας και ελπίζω ότι θα τα πάμε τέλεια. Είμαι ευχαριστημένος για το πως έχουμε φτάσει εδώ, είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα στο 5 εναντίων 5, με πολύ αθλητικούς παίκτες που παίζουν καλά και στο ζωγραφιστό. Είναι η ομάδα που πασάρει την μπάλα σωστά και έχουν πολλή υπομονή ώστε να παίξουν μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα και να βρουν την καλύτερη επιλογή.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ένα ροστέρ με σπουδαίους παίκτες. Ελπίζουμε όλοι οι δικοί μας παίκτες να είναι διαθέσιμοι και έτσι έχουμε προετοιμαστεί για το ματς, αλλά αν δεν είναι κάποιος για τον οποιοδήποτε λόγο, όποιοι βγουν ώστε να καλύψουν το κενό, σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι και αυτοί σε κορυφαίο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ