ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Στη Χάλα Πιονίρ είναι στραμμένη η προσοχή του μπασκετικού κόσμου. Εκεί που η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για τα playoffs της Euroleague (20:00). Game 3, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.

Στο 1-1 έφερε τη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός. Πράγματα και θαύματα από τον Κώστα Σλούκα, έκανε ότι ήθελε την ομάδα του Κάτας, οδηγώντας τους «πρασίνους» σε άλλη μία επιτυχία. Εδωσε απαντήσεις η ομάδα του Εργκίν Αταμάν και θέλει να κάνει άλλο ένα καθοριστικό βήμα προς το Final Four.

Αυτή τη φορά στο Βελιγράδι. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός μετέβη στην Ισπανία για εξετάσεις και τέθηκε νοκ άουτ από το game 3 με τους Ισραηλινούς.

«Είναι play off, όλες οι σειρές είναι 1-1 εκτός της Ρεάλ. Οι ομάδες είναι καλά. Σημαντικό είναι η εμφάνιση την ημέρα του παιχνιδιού. Στο Game 1 κάναμε λάθη και χάσαμε. Στο Game 2 ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Την Τρίτη (30/4) πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς, αλλά σίγουρα κανείς δεν πηγαίνει, ούτε χάνει το Final Four αύριο. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να προκριθούμε, η Μακάμπι είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά επιθετικά. Παίζει καλό μπάσκετ με αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως ήδη έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια, οπότε οι παίκτες θα «πεθάνουν». Το best of five είναι αρκετό για τις σειρές», τόνισε ο κόουτς των φιλοξενούμενων.

Στην αντίπερα όχθη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε τη δουλειά της στο game 1 και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την πρόκριση στο Βελιγράδι. 1000 οπαδούς θα έχουν στο πλευρό τους οι Ισραηλινοί για το αποψινό ματς με τους πρασίνους. Στα αγωνιστικά, άγνωστο παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Γουέιντ Μπόλντγουιν, κάτι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά.

«Είμαστε έτοιμοι. Το Game 2 ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα σε σχέση με το Game 1. Αντέδρασε. Τώρα είναι σειρά μας να αντιδράσουμε. Κέρδισαν με 22-2 τους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, κάτι στο οποίο είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι ο πρώτος μας στόχος», δήλωσε ο Όντεντ Κάτας.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ