Η Euroleague όρισε στο Game 4 του Παναθηναϊκού τους διαιτητές που τα έκαναν… μαντάρα στο ΣΕΦ

Η Euroleague όρισε στο Game 4 του Παναθηναϊκού τους διαιτητές που τα έκαναν… μαντάρα στο ΣΕΦ

Κι όμως η Euroleague όρισε τους διαιτητές που ήταν στο Game 3 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την Μπαρτσελόνα, στο Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο Βελιγράδι, τη Μ. Πέμπτη (02/05).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, στο Game 4 της σειράς και η Euroleague αποφάσισε να βάλει… φωτιά ορίζοντας κανονικά τους ρέφερι που τα έκαναν… μαντάρα στο ΣΕΦ, πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, επικεφαλής του ματς του τριφυλλιού με την ομάδα του λαού ορίστηκε, όπως και στο ΣΕΦ, ο Ιλία Μπελόσεβιτς, που θα παίξει στην πατρίδα του και θα έχει βοηθούς του τους Μεντί Ντιφαλά από τη Γαλλία και Μίλαν Νέντοβιτς από την Σλοβενία.

Διαβάστε επίσης: Πήρε παίκτη-έκπληξη της Κ19 ο Μεντιλίμπαρ – Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αστον Βίλα

Μέσα και ο Ντιφαλά

Ο Γάλλος Ντιφαλά που έδωσε αυτό το απίστευτο φάουλ στο τέλος υπέρ του Τζαμπάρι Πάρκερ και έκρινε το ματς υπέρ της Μπαρτσελόνα θα είναι κανονικά στο Βελιγράδι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόφαση.

Παρότι, η διοργανώτρια αρχή διέκρινε… λάθος από τη διαιτητική τριάδα που ήταν στο Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με τους Καταλανούς να παίρνουν τη νίκη. Ωστόσο, οι τρεις ρέφερι που βρέθηκαν στο Φάληρο, θα μεταβούν στο Βελιγράδι, μια και είναι αυτοί που θα σφυρίξουν στο Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι.

Οι Ισραηλινοί έχουν το προβάδισμα 2-1, μετά τη νίκη τους 85-83, την Μ. Τρίτη (30/04) στην σερβική πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση για δύο φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, τη στιγμή που η Euroleague με επίσημη θέση της, τη Μ. Τετάρτη (01/05) χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις των διαιτητών.

Το πρώτο τζάμπολ στο τέταρτο ματς του Παναθηναϊκού με τους Ισραηλινούς έχει οριστεί για το βράδυ της Μ. Πέμπτης (02/05) στις 21:45.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ