Έκανε την έκπληξη η Εφές: Κρατά τον Μιγιάτοβιτς μέχρι το 2026 στον πάγκο της (pic)

Έκανε την έκπληξη η Εφές: Κρατά τον Μιγιάτοβιτς μέχρι το 2026 στον πάγκο της (pic)

Ανατροπή σκηνικού στην Αναντολού Εφές, αφού τελικά ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου έως το 2026, παρ' όλο που τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αντικατάστασή του στο τέλος της σεζόν

Αλλαγή δεδομένων στην Εφές Αναντολού, καθώς ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, παραμένοντας στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι το 2026.

Ο Κροάτης τεχνικός, ήταν βοηθός από το 2010 στην τουρκική ομάδα και ανέλαβε ως head coach στα μέσα της σεζόν, όταν και αντικατέστησε τον Ερντέμ Τζαν, με την προοπτική να τελειώσει την σεζόν και μετά να γίνει ξανά assistant.

Διαβάστε επίσης: Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Μάλιστα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα θεωρούσαν δεδομένη την αντικατάστασή του στο τέλος της σεζόν, ενώ το τελευταίο διάστημα τα τουρκικά μέσα έκαναν λόγο για επαφές της Εφές με κορυφαίους προπονητές όπως τους Τσάβι Πασκουάλ, Βασίλη Σπανούλη και Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Ωστόσο, ο Μιγιάτοβιτς με την δουλειά του έπεισε την διοίκηση της Εφές κι έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026. Υπό την καθοδήγησή του η Εφές κλείδωσε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ με αντεπίθεση διαρκείας (8-2 ρεκόρ) πρόλαβε το τρένο των play-in της Euroleague, όπου αποκλείστηκε από την Εφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ