O Κέντρικ Ναν και η αποκάλυψη για τον διάλογο με τον Σλούκα πριν το Game 4

O Κέντρικ Ναν και η αποκάλυψη για τον διάλογο με τον Σλούκα πριν το Game 4

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το διπλό του Παναθηναϊκού στο Game 4 επί της Μακάμπι και στάθηκε στην ιδιαίτερη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Σλούκα πριν το παιχνίδι.

O Κέντρικ Ναν αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ του Παναθηναϊκού και έναν από τους καλύτερους παίκτης στην Ευρώπη, όμως αυτό που έχει καταφέρει είναι να λειτουργεί με όλες τις καταστάσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ μαζί με τον Σλούκα βγήκαν μπροστά και «καθάρισαν» τον έναν προημιτελικό, παίζοντας και άμυνα, ενώ σχολίασε ο Ναν τη συζήτηση που είχε κατ’ ιδίαν με τον Έλληνα γκαρντ.

Διαβάστε επίσης: Η χειρονομία οπαδού της Φενέρ που έφερε… το χάος (vid)

Αναλυτικά η δήλωση του στο «Amerikanos»:

«Με τον Σλούκα μιλήσαμε πριν το παιχνίδι και το μόνο πράγμα που είπαμε, είναι ότι πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας παίκτης δεν θα νικήσει αυτή την ομάδα. Οπότε πρέπει να το κάνουμε μαζί, ήρθαμε μαζί απόψε και μας βγήκε σε καλό», είπε ο πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ.

«Δείξαμε ποιοι είμαστε. Μεγάλη αναγνώριση σε όλους που συνέβαλαν στην τελική ευθεία. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ, παρόλο που το γήπεδο είναι μισογεμάτο. Αυτή είναι μια σπουδαία ομάδα. Τα καταφέραμε αμυντικά», υπογράμμισε, ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική του απόδοση.

«Έπρεπε να παίξω καλύτερα. Ξέρω ότι είναι ομαδική προσπάθεια, αλλά έπρεπε να το κάνω, έπρεπε να παίξω καλύτερα. Και να είμαι αυτός που είμαι για αυτή την ομάδα. Και να τα καταφέρω. Όχι μόνο επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Έπαιζα με τέσσερα φάουλ και προσπάθησα να παίξω χωρίς να φάουλ και τα κατάφερα. Είχα κάποιες μεγάλες άμυνες όταν μετρούσε. Και πήραμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ