Παπανικολάου: «Συγχαρητήρια σε όλους – Δίκαια και οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο Final Four»

Παπανικολάου: «Συγχαρητήρια σε όλους – Δίκαια και οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο Final Four»

Όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Final Four του Βερολίνου

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν σε Final Four, αφού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 63-59 της Μπαρτσελόνα στο Game 5 κάνοντας το 3-2 στην σειρά, για μία θρυλική πρόκριση.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου, ήταν τρισευτυχισμένος για την πρόκριση της ομάδας του, ενώ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι και οι δύο ελληνικές ομάδες πήραν δίκαια τα «εισιτήρια» για το Βερολίνο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Μόνο πρόστιμο στον Αλμέιδα για την χειροδικία σε αστυνομικό

«Συγχαρητήρια σε όλους, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα, στον κόσμο, που ήρθε και εδώ για να είναι δίπλα μας. Πολύ σπουδαία πρόκριση, δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και ο Ολυμπιακός πέρασε δίκαια στο Final 4», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας.

«Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό, ώστε να βοηθήσεις την ομάδα σου. Δεν έχει να κάνει με μένα, όλοι μαζί τα καταφέραμε. Είναι μια δουλειά από την αρχή της χρονιάς, με πολλές αντιξοότητες, με έναν τρομερό δεύτερο γύρο και ολοκληρώνεται ιδανικά η προσπάθεια με πρόκριση εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ να έχει δύο εκπροσώπους στο Final 4. Και οι δύο ομάδες αξίζανε να είναι εκεί και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το τι έγινε πέρσι δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό, πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Παίζουμε με μια ομάδα που φέτος έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας και θα πάμε να τις διεκδικήσουμε», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ