Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα μαγικό ραβδάκι» (vid)

Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα μαγικό ραβδάκι» (vid)

Για το μαγικό ραβδί που βοηθάει τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να βρίσκεται εκεί που πρέπει μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για τρίτη διαδοχική σεζόν στο Final Four της EuroLeague, μετά από μία σεζόν γεμάτη δυσκολίες και τραυματισμούς.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ξανά εκεί, ξανά πρωταγωνιστής και τόνισε μέσω του Olympiacos TV, ότι η ομάδα του είναι σαν να έχει ένα μαγικό ραβδί και να καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ψηλά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στήριξη των ερυθρόλευκων οπαδών.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» στο Πασαλιμάνι για τον Ολυμπιακό (vids)

Για το τρίτο διαδοχικό Final Four του Ολυμπιακού: «Τρίτο σερί. Να δούμε, μήπως μας φέρει κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι όλη η χρονιά ήταν ένα μεγάλο roller coaster. Σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί και συμπαγείς, για να δούμε ποιο είναι το ταβάνι μας και που μπρούμε να φτάσουμε.

Παρόλα αυτά, αυτή η ομάδα έχει ένα μαγικό ραβδάκι και πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται εκεί που πρέπει, να διεκδικεί αυτό που πρέπει και να κάνει τον κόσμο της χαρούμενο. Τα καταφέραμε και βρισκόμαστε σε ένα ακόμα Final Four».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος πάντα ακολουθεί, πάντα είναι δίπλα μας, δείχνει τη στήριξή του. Ο πρώτος λόγος που θέλουμε πάντα να κερδίζουμε είναι για να ευχαριστούμε τον κόσμο. Αυτό που κάνουμε, πέρα από την προσωπική επιτυχία του καθενός, είναι για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται, μας ακολουθεί, μας στηρίζει ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Όλα αυτά είναι η ουσία του αθλητισμού. Και το να καταφέρεις να τους κάνεις χαρούμενος είναι νομίζω κάτι που γεμίζει όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια».

Για το φιλί στον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ήταν μια σειρά πάρα πολύ έντονη και δύσκολη. Προφανώς τα συναισθήματα εκτοξεύονται. Πρέπει να τους έχω φιλήσει όλους, δηλαδή δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο στον κόουτς. Είναι φυσιολογικό όταν έχεις παλέψει και δουλεύεις σκληρά όλη τη χρονιά -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα, δεν δούλεψε σκληρά ή δεν άξιζε- , όταν έχεις περάσει από χίλια κύματα, ξέρεις, βγαίνει όλη αυτή η ένταση και όλο αυτό το τα κατάφερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ