Η Χίμκι «χρυσώνει» τον Καλάθη: 9.000.000 € για 3 χρόνια!

Η Χίμκι «χρυσώνει» τον Καλάθη: 9.000.000 € για 3 χρόνια!

Τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 3.000.000 € ετησίως προσφέρει η ομάδα του Μπαρτζώκα στον ηγέτη του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Νικ Καλάθη στην πρόταση που του έχει καταθέσει για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Οι «πράσινοι» προσφέρουν 6.5 εκ ευρώ για τριετές συμβόλαιο στον ελληνοαμερικανό πόιντ γκαρντ και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα για τις προθέσεις του.

Ο λόγος είναι πως θέλουν να έχουν πολύ γρήγορα μια πρώτη εικόνα για το αν θα μπορούν να τον υπολογίζουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ώστε να κάνουν τον ανάλογο προγραμματισμό τους.

Είναι άλλωστε ξεκάθαρο πως τελείως διαφορετικός θα είναι ο Παναθηναϊκός με τον Καλάθη και τελείως διαφορετικός χωρίς αυτόν.

Ωστόσο στο «κυνήγι» για την απόκτησή του φαίονεται πως έχει μπει για τα καλά η Χίμκι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 9 εκ ευρώ για τρία χρόνια στον Νικ Καλάθη και θέλει να τον πάρει στη Μόσχα.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Αλεξέι Σβεντ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, έχει υποχρεώσει τους Ρώσους να κάνουν τις κινήσεις τους για να ενισχύσουν την περιφέρειά τους.

Το θέμα είναι πως ο Καλάθης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν «ψήνεται» να μετακομίσει ξανά στη Ρωσία. Άλλωστε πριν από έξι χρόνια, το 2012 είχε πάρει μεταγραφή για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην οποία έπαιξε μόλις ένα χρόνο αντιμετωπίζοντας προβλήματα προσαρμογής.

Από την άλλη πλευρά όμως και τα χρήματα είναι αρκετά, τόσα για να τον δελεάσουν και να τον υποχρεώσουν να κάνει «δεύτερες» σκέψεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ