To μεγάλο κόλπο του Σάρας με Καλάθη και Μπράουν- 5 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για τον «εγκέφαλο» της Μακάμπι- Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

To μεγάλο κόλπο του Σάρας με Καλάθη και Μπράουν- 5 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για τον «εγκέφαλο» της Μακάμπι- Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο Νικ Καλάθης πάει Μονακό και ο Σάρας δεν χάνει καιρό. Πάει για το μεγάλο κόλπο η Φενέρ

Θα είναι ο Λορέντζο Μπράουν ο πιο περιζήτητος «κοντός» της EuroLeague αυτό το καλοκαίρι; Σίγουρα. Αρκεί ως τότε να μην έχει υπογράψει κάπου φυσικά. Διότι για τον Αμερικανό με το Ισπανικό διαβατήριο γίνεται ήδη… χαμούλης και μάλιστα σε χρήματα που αν μη τι άλλο δείχνουν το πόσο ψηλά σκαρφάλωσε στην ιεραρχία των γκαρντ της Ευρώπης.

Δεν μπορεί να τον κρατήσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ που φέτος έπαθε μεγάλη οικονομική ζημιά μακριά από την έδρα της, και που ακόμη δεν ξέρει αν και του χρόνου θα μπορεί να επιστρέψει εκεί. Και βέβαια αυτή η εξέλιξη είναι που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον 34χρονο με τους 13,2 πόντους και τις 6.1 ασίστ ανά ματς στην EuroLeague. Μπήκε πρώτη στον χορό η Ρεάλ Μαδρίτης ποντάροντας στο Ισπανικό διαβατήριο. Πλέον όμως φαίνεται πως έκανε ρελάνς και η Φενερμπαχτσέ, η οποία επιθυμεί την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Μπόρχα Βαλέρο: «Δεν θα είναι εύκολο να παίξεις στην Αθήνα απέναντι στον Ολυμπιακό»

«Μπορώ να πω ότι η Φενερμπαχτσέ είναι το νέο φαβορί για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν. Η Φενέρ θα προσφέρει στον Μπράουν διετές συμβόλαιο, κοντά στα 2 εκατ. δολάρια ετησίως, συν 1 εκατ. δολάρια ως buy-out στη Μακάμπι. Σύνολο σχεδόν 5 εκατ. Δολάρια», αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «Χ» ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ που θεωρείται από εκείνους που γνωρίζουν καλά το ρεπορτάζ της Μακάμπι.

«Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, ο Μπράουν περιμένει και την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για να αποφασίσει», πρόσθεσε εδώ όμως το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον. Γιατί για να δώσει αυτά τα λεφτά και η Ρεάλ θα πρέπει σίγουρα να αποχωριστεί κάποιο μεγάλο συμβόλαιο από την περιφέρεια της.

Θυμίζουμε ότι ο Γκίνσμπερ προ ημερών είχε βάλει στο κόλπο για τον Μπράουν και τον Παναθηναϊκό. Είχε μάλιστα τον Παναθηναϊκό στα φαβορί της ιστορίας. Αν ισχύει; Θα φανεί στη σκηνή. Το σίγουρο είναι ότι οι Πράσινοι δεν θα έχουν τον Βιλντόζα του χρόνου –επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα-. Για τα υπόλοιπα μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ