Χαμός στο Βερολίνο: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν και τους παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)

Χαμός στο Βερολίνο: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν και τους παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)

Οπαδοί της Φενερμπαχτσέ περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο και έβρισαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague, αλλά η άφιξη των Πρασίνων στο ξενοδοχείο όπου θα μείνουν τις επόμενες ημέρες ήταν επεισοδιακή, καθώς οπαδοί της Φενερμπαχτσέ έβρισαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Περίπου 20-30 οπαδοί της τούρκικης ομάδας περίμεναν την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού και μόλις είδαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του Τριφυλλιού να αποβιβάζονται άρχισαν να βρίζουν τους Πράσινους και ειδικά τον Τούρκο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Κροατία για Λιβάγια: «Κάτι… ψήνεται με ελληνική ομάδα»

Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ φώναζαν συνθήματα και έβριζαν τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν έξαλλος, με τον Τούρκο προπονητή να ζητάει από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να παρέμβει και να διώξει τους οπαδούς της Φενέρ.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το φετινό Final Four, στο οποίο εκτός από τον Παναθηναϊκό και την Φενερμπαχτσέ θα αγωνιστούν επίσης ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή (24/5) και οι τελικοί (μεγάλος και μικρός) την Κυριακή (26/5).

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CB (@cyprusbasket)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ