Μόνο ο Πίτερς, ο ΜακΚίσικ και ο Γκος- Αλλά τρεις δεν φτάνουν κόντρα σε αυτή την Ρεάλ

Μόνο ο Πίτερς, ο ΜακΚίσικ και ο Γκος- Αλλά τρεις δεν φτάνουν κόντρα σε αυτή την Ρεάλ

Ο Πίτερς, ο Γκος και ο ΜακΚίσικ ήταν οι μοναδικοί που δεν φοβήθηκαν την Ρεάλ. Με αποδείξεις

Δικαίως η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague με τη φιλοδοξία να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δικαίως γιατί σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε όπως έπρεπε στον ημιτελικό. Οι Ερυθρόλευκοι πάλι όχι.

Μόνο ο Άλεκ Πίτερς (23π, 10ριμπ), ο Σακίλ ΜακΚίσικ (17π. 3κλ) και ο Γουίλιαμ Γκος (15π, 4κλ) απέδειξαν ότι βρίσκονταν στο επίπεδο που απατούσε αυτή τη δοκιμασία. Οι τρεις που πέτυχαν τους 55 από τους 76 του Ολυμπιακού. Τρεις παίκτες όμως δεν μπορούν να νικήσουν μια ομαδάρα σαν την Ρεάλ που έχει και ταλέντο και προσωπικότητα και επιλογές και τα σφυρίγματα της όταν πρέπει.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Γιασικεβίτσιους; 0/5 σε F4 – Tον έδεσε φιόγκο ο Αταμάν

Και για να τα λέμε όλα: Παταγώδης η αποτυχία των ψηλών απόψε κόντρα στον Ταβάρες και τον Πουαριέ. Τους έκαναν μια χαψιά τους σέντερ του Ολυμπιακού οι δύο Δεινόσαυροι: Ένα καλάθι ο Φαλ σε 27΄, 0 ο Μιλουτίνοφ και ο Ράιτ στα άλλα 13΄. Και ήταν στην επίθεση μαύρη τρύπα για άλλη μια φορά και ο Γουόκαπ (0/6τριπ) και ήταν άφαντος και ο Παπανικολάου (3π, 0/3 τριπ). Όταν έχεις απέναντι μια ομαδάρα που βάζει 89 ανά ματς και δέχεσαι και εσύ από εκείνη 87 τότε δεν μπορεί να προσδοκάς να την κοντράρεις με τρείς παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ