ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό. Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, για το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague (21:00).

Το έβδομο αστέρι θέλει να ράψει στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός! Πιο σοβαρή και αποφασισμένη από ποτέ η ομάδα του Αταμάν, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φενέρμπαχτσε και έκλεισε ραντεβού με την κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης. «Πράσινη» παράνοια στο Βερολίνο, με τον Παναθηναϊκό να στριμώχνει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την τουρκική ομάδα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στον τελικό. Και για μένα είμαι χαρούμενος που μετά την περσινή εξαίρεση θα συναντήσω ξανά τη Ρεάλ στον τελικό. Είναι σπουδαία ομάδα, αλλά έχω πίστη στην ομάδα μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, που πίστεψαν σε μας όλη τη σεζόν και τώρα απολαμβάνουν. Χθες δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Το απολαμβάνουμε όλοι. Θα δούμε το αποτέλεσμα, αλλά χαίρομαι που όλοι οι φίλαθλοί μας σέβονται εμένα και τους παίκτες μου. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το τρόπαιο για τους οπαδούς μας. Περιμένουμε να είναι εδώ 10.000 οπαδοί μας. Αν παίξουμε όπως παίζουμε και στο ΟΑΚΑ και οι 10.000 οπαδοί μας δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ τότε θα νικήσουμε σίγουρα. Δεν ήρθαμε εδώ για τη συμμετοχή, είμαστε εδώ για να πάρουμε τον τελικό», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει πλώρη για το back to back στην Euroleague. Το σύνολο του Τσους Ματέο στρίμωξε με το… καλησπέρα τον Ολυμπιακό και πήρε σχετικά εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό.  «Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, που είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του», δήλωσε ο κόουτς της Ρεάλ για τον τελικό.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ