ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ντέρμπι «αιωνίων» απόψε το βράδυ (20:00) στη Λεωφόρο εκεί όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται για την 10η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη το κλίμα για τον Φατίχ Τερίμ είχε βαρύνει αρκετά. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το οποίο αποτέλεσε και το τελευταίο παιχνίδι του Τούρκου τεχνικού στον πάγκο του τριφυλλιού. Πλέον οι πράσινοι τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη θα έχουν την καθοδήγηση του πρώην τεχνικού του Βόλου και άλλοτε συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστου Κόντη. Ματς δίχως αύριο κόντρα στους ερυθρόλευκους, καθώς σε περίπτωση που δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα τότε το τριφύλλι θα πρέπει να κακατήσει το Κύπελλο για να βγει στην Ευρώπη. «Δεν είναι εύκολο, προφανώς. Όλοι εμείς οι προπονητές θέλουμε χρόνο με τους παίκτες μας, απλώς για μένα είναι λίγο πιο εύκολο λόγω του ότι έχω δουλέψει με αυτή την ομάδα, ξέρω τα περισσότερα παιδιά, αλλά κι αυτούς που δεν ξέρω, τους γνωρίζω τους έχω παρακολουθήσει. Άρα σίγουρα για μένα είναι ένα προτέρημα αυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα σήμερα (σ.σ. Παρασκευή), θα πούμε κάποια πράγματα, θα δούμε κάποια άλλα στο βίντεο. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό που έχουμε την Κυριακή, που θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι πιο πολύ στο πνευματικό επίπεδο και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Κόντης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Από την άλλη στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Οι Πειραιώτες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι τους είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Βάσκος τεχνικός μέσα μικρό χρονικό διάστημα έχει κάνει πράγματα και θαύματα, έχοντας καταφέρει να οδηγήσει τους Πειραιώτες μέχρι τον τελικό του Europa Conference League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, καταφέρνοντας μεσοβδόμαδα να επικρατήσει με 2-0 επί της ΑΕΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» και να γίνει έτσι το απόλυτο φαβορί για την 3η θέση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ