Τα δεδομένα για το διάστημα της απουσίας του Κίναν Έβανς και ο Ολυμπιακός

Τα δεδομένα για το διάστημα της απουσίας του Κίναν Έβανς και ο Ολυμπιακός

Ο Κίναν Έβανς τραυματίστηκε σοβαρά στη Λιθουανία, θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με το μέλλον του και τον... Ολυμπιακό

Ο Κίναν Έβανς μετά από μια καταπληκτική σεζόν με τη Ζαλγκίρις, που έχει «εκτοξεύσει» την αξία του, υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στην αναμέτρηση απέναντι στη Λιετκαμπέλις και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε θραύση τη φετινή χρονιά στη Euroleague, έπεσε στο παρκέ και άρχισε να φωνάζει από τον πόνο, με τον προπονητή του, Αντρέα Τρινκιέρι, να σπεύδει αμέσως να τον βοηθήσει. Από εκεί και πέρα, έφυγε υποβασταζόμενος και από άλλους συμπαίκτες του τελικά μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου φαίνεται πως έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά και πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο χρόνος που υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης είναι μίνιμουμ 6-8 μήνες και καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη είναι η ατυχία του Έβανς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και απασχολούσε τη μισή Ευρώπη.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Έβανς τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την επόμενη χρονιά και μάλιστα με ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Όπως αναφέρουν στη Λιθουανία τα πάντα έχουν παγώσει πλέον για τον Αμερικανό και πρώτα πρέπει να κάνει την επέμβαση, να μπει ένα χρονοδιάγραμμα στο διάστημα απουσίας του και εν συνεχεία να ασχοληθεί με τη μεταγραφή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν πράγματι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τον Έβανς και δεν είναι φήμες και δημοσιεύματα απλά, τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να αποφασίσει πώς θα κινηθεί και αν θα διατηρήσει το deal, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Έβανς θα επιστρέψει από το 2025 στη δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ