Απογοήτευση στον μαδριλένικο Τύπο μετά την ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό στον τελικό της Euroleague (pic)

Απογοήτευση στον μαδριλένικο Τύπο μετά την ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό στον τελικό της Euroleague (pic)

Απογοήτευση στον Τύπο της Μαδρίτης μετά την ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό (95-80) στον τελικό του Final Four και την απώλεια του τίτλου - Σχετική ικανοποίηση σε εκείνον της Βαρκελώνης δείχνουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα

«Μουδιασμένα» υποδέχτηκε ο μαδριλένικος τύπος την χθεσινοβραδινή ήττα (26/5) της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό (95-80) στον τελικό του Final Four και την απώλεια του φετινού τίτλου της Euroleague.

Η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της Βασίλισσας, η εφημερίδα «Marca», υποβιβάζει σε δεύτερο θέμα στο πρωτοσέλιδό της τον τελικό του Βερολίνου (βάζει την έναρξη της προετοιμασίας για το Euro 2024 της εθνικής ποδοσφαίρου της Ισπανίας) με τίτλο «Η Ρεάλ ξέμεινε χωρίς το 12ο» και υπότιτλο «ένα φτωχότατο δεύτερο ημίχρονο, καταστροφικό από πλευράς τριπόντων, τόνωσε τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ και ο… Ίβκοβιτς


Σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν των μπλάνκος, Μάριο Χεζόνια, αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα των Μαδριλένων (με 95-80) δηλώνοντας «έκανα την ομάδα μου να χάσει έναν τίτλο».

«Στο μπάσκετ, αν δεν βάζεις καλάθια δεν πας πουθενά. Μπορείς να μιλάς για άμυνες και όλα αυτά τα άχρηστα που φαίνονται πολύ όμορφα για το ίντερνετ, αλλά αν δεν τα βάζεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», δήλωσε ο Κροάτης φόργουορντ.

Με τη σειρά της, η «Αs», γράφει στην πρώτη της σελίδα, επίσης ως δεύτερο θέμα πάνω από εκείνο της ποδοσφαιρικής Ρεάλ, ότι «Έπεσε η πρωταθλήτρια», προσθέτοντας ότι «ύστερα από ένα μηδενικό δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ παραχώρησε την Εuroleague στον Παναθηναϊκό του Χουάντσο», υπενθυμίζοντας έτσι τον Ισπανό άσο του «τριφυλλιού».

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», αυτό της Βαρκελώνης, οι εφημερίδες μόνο απογοητευμένες δεν έδειξαν με τα αποτελέσματα του Final Four στο Βερολίνο, από το οποίο απουσίαζε η Μπαρτσελόνα.

«Η Ρεάλ την πάτησε από τον Παναθηναϊκό», γράφει η «Sport», ενώ η «Mundo Deportivo» κάνει λόγο για «Νοκ άουτ της Ρεάλ (80-95) από έναν επιβλητικό Παναθηναϊκό».

Από τις πολιτικές εφημερίδες της Μαδρίτης, η «El Pais» γράφει «Η Ρεάλ δίνει στον Παναθηναϊκό το στέμμα της Εuroleague» και η ABC ότι «ο Παναθηναϊκός συντρίβει το όνειρο της Ρεάλ και αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ