Αποκάλυψη της Equipe: «Ανανέωσε με τη Μονακό για τρία χρόνια ο Τζέιμς»

Αποκάλυψη της Equipe: «Ανανέωσε με τη Μονακό για τρία χρόνια ο Τζέιμς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο Μάικ Τζέιμς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μονακό για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Αμερικανό γκαρντ να παραμένει κάτοικος Πριγκιπάτου μέχρι το 2027

Την ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς στην Μονακό, αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική L’ Equipe.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο MVP της φετινής Euroleague έφτασε σε συμφωνία με τους Μονεγάσκους για νέο τριετές συμβόλαιο, παραμένοντας κάτοικος Πριγκιπάτου μέχρι το 2027, με τις συνολικές αποδοχές του να ξεπερνούν τα 8,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτα πράγματα: «Εξαφανίστηκαν» 4.000 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 24 ώρες!

Ο 33χρονος γκαρντ, μετά την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος (δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα για τη Μονακό), όπου μάλιστα αναδείχθηκε MVP των τελικών, είχε δηλώσει πως: «Θα ήθελα να δω τη Μονακό να κάνει το Three-peat» και πλέον θα έχει την ευκαιρία αφού Τζέιμς πλέον τα έχει βρει με του Μονεγάσκους για νέο συμβόλαιο.

Μία είδηση που ουσιαστικά επιβεβαιώνεται κι από τον ίδιο τον σύλλογο του Πριγκιπάτου, που σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει: «Γιορτάζετε; Περιμένετε γιατί έρχεται ανακοίνωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς είχε εφέτος 17,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ σε 39 ματς της Euroleague στην οποία αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ