Απίστευτα πράγματα: «Εξαφανίστηκαν» 4.000 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 24 ώρες!

Απίστευτα πράγματα: «Εξαφανίστηκαν» 4.000 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 24 ώρες!

«Τρέλα» στον κόσμο του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, καθώς μέσα σε μία μέρα πήραν 4.000 κάρτες και πάνε φουλ για... ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός μετά τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν διέθεσε για πρώτη μέρα τις νέες κάρτες και επικράτησε «πανζουρλισμός» από τον κόσμο της ομάδας.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγόρασαν 4.000 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά, δείγμα και του ανεπανάληπτου επιτεύγματος με την κατάκτηση του Europa Conference League.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το νούμερο αυτό μέσα σε λίγες ώρες είναι ασύλληπτο και δείχνει την «τρέλα» των φίλων του Ολυμπιακού να βρίσκονται κοντά στην ομάδα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι των Πειραιωτών «τρέχουν» για ένα εισιτήριο τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα απευθείας στο League Stage του Europa League.

Μάλιστα, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, δύσκολα θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας έως την Τρίτη 18/06, οπότε και λήγει η περίοδος διάθεσης για τους νέους κατόχους με τις τιμές της 1ης περιόδου.

Ο λόγος είναι πως έχουν φύγει ήδη 18.000 διαρκείας για τη νέα χρονιά, ενώ είναι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας που θέλουν να βγάλουν την κάρτα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θυμηθείτε τι ισχύει για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ