Αυτός είναι ο χρόνος που αγωνίστηκε φέτος ο Σλούκας- Πόσο είχε παίξει πέρυσι με τον Ολυμπιακό

Αυτός είναι ο χρόνος που αγωνίστηκε φέτος ο Σλούκας- Πόσο είχε παίξει πέρυσι με τον Ολυμπιακό

Ποιοι είναι οι αριθμοί που κατέγραψε ο Κώστας Σλούκας φέτος και τι είχε κάνει πέρυσι στον Ολυμπιακό...

Ο Κώστας Σλούκας το περασμένο καλοκαίρι πήρε την δύσκολη, αλλά εκ του αποτελέσματος πετυχημένη απόφαση να μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλούκας επανάφερε τους πράσινους στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Οι επιδόσεις του Έλληνα γκαρντ φέτος ήταν εντυπωσιακές, αφού κατάφερε να αναδειχθεί MVP τόσο στην Euroleague, όσο και στην Basket League.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση για Έβανς, ο Ντόρσεϊ, το +1 στα γκαρντ και η… έκπληξη (pics, vids)

Ο Κώστας Σλούκας έφυγε από τον Ολυμπιακό επειδή ήθελε να βρει μεγαλύτερο ρόλο σε μια ομάδα, με τον Εργκίν Αταμάν να τον αξιοποιεί και οι δύο πλευρές βγήκαν κερδισμένες από αυτήν την συνεργασία.

Ο παίκτης των πράσινων κατέγραψε άνοδο στις αγωνιστικές του επιδόσεις. Στην Euroleague σημείωσε κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ 5.6 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 16.1 στο σύστημα αξιολόγησης σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Στην τελευταία του σεζόν με τον Ολυμπιακό, ο Σλούκας είχε μέσο όρο 11 πόντους, 2.1 ριμπάουντ 5.6 ασίστ, 0.3 κλεψίματα και 0.1 κοψίματα σε 22.50 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 14.7 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Στην Basket League σε σύνολο 25 παιχνιδιών μέτρησε 8 πόντους μέσο όρο σε μέσο όρο 18.24 λεπτών συμμετοχής. Πέρυσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε μέσο όρο 20.34» λεπτά συμμετοχής με 8 πόντους σε 27 ματς, στα οποία αγωνίστηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ