Η ιδιαίτερη περίπτωση του Τζέιμς Νάναλι

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Τζέιμς Νάναλι

Ο Αμερικανός της Φενέρμπαχτσε είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν ομάδες της Ευρωλίγκας, αυτός θέλει Φενέρ, ενώ ήδη υπάρχει φημολογία για ελληνική εμπλοκή.

Όλοι οι προπονητές έχουν παίκτες που κάνουν αθόρυβη δουλειά και πίσω από τα μεγάλα τους αστέρια βρίσκονται πολύτιμα γρανάζια της μηχανής της εκάστοτε ομάδας.

Ο 29χρονος Αμερικανός ήταν ο παίκτης εγγύηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με το «φονικό» σουτ του είχε κρίνει αναμετρήσεις, από τους παίκτες που δεν χαριζόντουσαν όποτε έμεναν ελεύθεροι και σίγουρα από τα «εργαλεία» που το καλοκαίρι θα μπορέσουν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για ομάδες της Ευρωλίγκας και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν ότι ο Τζέιμς Νάναλι φέτος είχε σε 29 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα 9,3 πόντους με 48/91 δίποντα (52,7%) και 46/83 τρίποντα (55,4%), αλλά και 35/39 βολές.

Στην Τουρκία ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός, έχοντας 11,2 πόντους κατά μέσο όρο (σε 27 ματς), με 48/84 δίποντα (57,1%) και 62/127 τρίποντα (48,8%).

Αυτά τα ποσοστά λοιπόν τον κάνουν λογικά απαραίτητο στην επόμενη ημέρα της Φενέρμπαχτσε. Βέβαια την ίδια ώρα, όντας και αυτός ελεύθερος, υπάρχουν ομάδες που τον «πολιορκούν» και θα ήθελαν την υπογραφή του. Δεν είναι τυχαίο πως ως free agent στην αγορά έχουν προς το πρόσωπό του ήδη εκφράσει ενδιαφέρον κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, με δύο από αυτές να του έχουν καταθέσει πρόταση. Ο Νάναλι από την μεριά του θέλει να παραμείνει στην Φενέρ, καθώς οφείλει πολλά στον Ομπράντοβιτς για την πορεία του.

Παράλληλα έχει κάποιες μικροενοχλήσεις από ομάδες του ΝΒΑ, ενώ υπάρχει μία φημολογία και πως και οι δύο «αιώνιοι» θα τον ήθελαν υπό προϋποθέσεις στο ρόστερ τους. Αρχικά ο Παναθηναϊκός για αντί-Λοτζέσκι, με την πλευρά του από Αμερική και Ελλάδα να διαψεύδει κάποιο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τους «πράσινους».

Αλλά και για τον Ολυμπιακό, στην απευκταία περίπτωση που ένας εκ των «Παπ» αποχαιρετήσει τους Ερυθρόλευκους. Όπως και να έχει, στην περίπτωση του Ολυμπιακού, προέχουν οι ανανεώσεις όπως έχουμε τονίσει και μετά θα προχωρήσει η οποιαδήποτε κίνηση. Αξίζει να σημειωθεί κλείνοντας, ότι στον Ντέιβιντ Μπλατ αρέσει και με το παραπάνω ο Νάναλι, για τον οποίον είχε κατά το παρελθόν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ