Πλάθα: «Έχει βλέψεις για Final Four ο Ολυμπιακός»

Πλάθα: «Έχει βλέψεις για Final Four ο Ολυμπιακός»

O προπονητής της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο Final Four. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Ολυμπιακό, θεωρώντας τον μάλιστα ως ομάδα-παράδειγμα ανταγωνιστικότητας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πλάθα: «Στο ματς με τον Ολυμπιακό, περιμένω έναν αντίπαλο […]

O προπονητής της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο Final Four.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Ολυμπιακό, θεωρώντας τον μάλιστα ως ομάδα-παράδειγμα ανταγωνιστικότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πλάθα:

«Στο ματς με τον Ολυμπιακό, περιμένω έναν αντίπαλο που έχει βλέψεις για το Final Four. Είναι μία ομάδα-παράδειγμα ανταγωνιστικότητας. Παρά το γεγονός πως δεν έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Ξέρουμε πως έχουν σπουδαίους παίκτες.

Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και θέλω οι παίκτες μου να ξέρουν τι θα περιμένουν. Ο Τζεφ Μπρουκς δεν θα αγωνιστεί τελικά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Τραυματισμοί και αρρώστιες έρχονται και αυτό είναι φυσιολογικό. Ανεξαρτήτως των συνθηκών πάντως, θα βγούμε στο παρκέ και θα παλέψουμε για τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ