Ελεύθερος από ΤΣΣΚΑ ο Βέστερμαν

Ελεύθερος από ΤΣΣΚΑ ο Βέστερμαν

Ένας καλός γκαρντ σε καλή ηλικία μένει ελεύθερος και λογικά θα κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρωλίγκας. Ο λόγος για τον Λίο Βέστερμαν (26, 1,98), ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι είχε συμβόλαιο μαζί της και για του χρόνου. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο, επέλεξε να ενεργοποιήσει […]

Ένας καλός γκαρντ σε καλή ηλικία μένει ελεύθερος και λογικά θα κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρωλίγκας. Ο λόγος για τον Λίο Βέστερμαν (26, 1,98), ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι είχε συμβόλαιο μαζί της και για του χρόνου. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο, επέλεξε να ενεργοποιήσει μια οψιόν που είχε για διακοπή αυτού του συμβολαίου κι έτσι ο Γάλλος διεθνής είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βέστερμαν, που αποκτήθηκε πέρυσι για να αντικαταστήσει τον Άαρον Τζάκσον, δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ΤΣΣΚΑ, αφού εκτός των άλλων αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έπαιξε σε 30 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις και είχε μέσους όρους 5,3 πόντων και 2,3 ασίστ.

«Θαυμάζω τον Λέο και ως άνθρωπο και ως αθλητή. Υπήρξε πάντα μαχητής στο παρκέ και κόντρα σε όλα. Δυστυχώς ήταν άτυχος πέρυσι, γιατί είχε πολλούς τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να παίξει στο επίπεδο που μπορεί να αγωνιστεί», δήλωσε για τον Γάλλο ο Δημήτρης Ιτούδης, εξηγώντας ουσιαστικά και το λόγο που τον ώθησε να εισηγηθεί την αποδέσμευσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ