Λάνγκφορντ: «Λάθος που δεν ήρθα πέρσι, θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές»

Λάνγκφορντ: «Λάθος που δεν ήρθα πέρσι, θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται για τις διακοπές του, έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός, σεσημασμένος σκόρερ, Κιθ Λάνγκφορντ, είναι ένα από τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού και έρχεται στους πράσινους για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και να προσφέρει με την εμπειρία του όταν η μπάλα «καίει».

Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών πέρσι δεν εξελίχθηκε σε γάμο, πράγμα που δείχνει να μετάνιωσε ο Λάνγκφορντ σε μήνυμα που έστειλε στους φιλάθλους του πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος υποσχέθηκε να καλύψει φέτος τον… χαμένο χρόνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο-μήνυμα του Λάνγκφορντ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο αναφέρει:

«Γεια σας φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Κιθ Λάνγκφορντ και σας μιλάω από τον Austin του Texas. Θα ήθελα να σας στείλω ένα γρήγορο μήνυμα προκειμένου να σας εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένος νιώθω που θα είμαι μέλος του συλλόγου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα για να αγωνιστώ ξανά στην Euroleague.

Παραδέχομαι το περσινό λάθος μου που δεν ήρθα στην ομάδα αλλά θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές. Περιμένω να σας δω όλους τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική και γεμάτη υγεία σεζόν με πολλές νίκες. Σας ευχαριστώ και θα τα πούμε σε λίγο καιρό»!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ