Αμπρίνες : «Δεν άξιζε στον Ναβάρο αυτό το τέλος»

Αμπρίνες : «Δεν άξιζε στον Ναβάρο αυτό το τέλος»

Καυστικός ήταν ο Άλεξ Αμπρίνες για την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην συμπεριλάβει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο φετινό της ρόστερ, κάτι που ώθησε τον Ισπανό «θρύλο» να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Ο Άλεξ Αμπρίνες σε συνέντευξη του στη «Marca» καυτηρίασε τη στάση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη «σημαία» του συλλόγου, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν συμπεριέλαβαν τον 38χρονο Ισπανό «μπόμπερ» στο ρόστερ για τη σεζόν 2018-19, κάτι που απ’ ότι φάνηκε έπαιξε ρόλο στην απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ισπανός φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν μάσησε τα λόγια του και τοποθετήθηκε κατά της απόφασης της Μπάρτσα. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση για την απόφαση της Μπαρτσελόνα ο Αμπρίνες είπε:

«Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Ναβάρο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στην ομάδα ή τι θα προτείνουν στον Χουάν Κάρλος, αλλά αυτό το τέλος είναι θλιβερό. Είναι ο καλύτερος Ισπανός μπασκετμπολίστας στην ιστορία, αν εξαιρέσουμε τον Πάου Γκασόλ και ίσως τον Μαρκ. Δεν του αξίζει αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο ώστε να αποσυρθεί με το κεφάλι ψηλά και κερδίζοντας κάποιο τίτλο».

Ο Ναβάρο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για την ανάληψη διοικητικού πόστου στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ