Γιαννακόπουλος : «Παναθηναϊκός και Euroleague συνεχίζουν μαζί»

Γιαννακόπουλος : «Παναθηναϊκός και Euroleague συνεχίζουν μαζί»

Με δήλωσή του ο Γιαννακόπουλος σημαίνει ανακωχή με τον Τζόρντι Μπερτομέου και την Ευρωλίγκα.

Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… έθαψε το τσεκούρι του πολέμου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, βάζοντας σε νέα αφετηρία τις σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα.

Ο Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως τα τελευταία χρόνια ένιωσε πως ο ίδιος και η ομάδα του δεν αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό και δίκαια από την διοργανώτρια αρχή κι εξηγεί πως σε αυτή την αντιμετώπιση οφείλονταν και οι δικές του αντιδράσεις.

Παράλληλα, απολογείται σε όποιον ένιωσε προσβεβλημένος και κλείνει αναφέροντας πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για το καλό του αθλήματος. Έτσι, η σχέση Παναθηναϊκού-Euroleague μπαίνει σε νέα αφετηρία και σε νέα «θεμέλια» αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.

Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ.

Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων».

Τον τελευταίο καιρό είχαν γίνει πολλές συζητήσεις και επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, ώστε να ξεπεραστούν οι διαφορές και να βρεθεί «κοινός τόπος» για να συνεχίσουν σε νέα βάση τη συνεργασία τους.

Εκείνο που δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί είναι το τι θα γίνει με τις «θηριώδεις» ποινές που έχουν επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι όμως κάτι που θα απασχολήσει τους μετόχους σε μελλοντική ΓΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ