Μπόγρης : «Θα μας δώσουν ώθηση οι εκτός έδρας νίκες»

Μπόγρης : «Θα μας δώσουν ώθηση οι εκτός έδρας νίκες»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον χρειαστεί και με την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη, αφού οι Ιταλοί έχουν μεγάλα κορμιά στο «5».

Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, στάθηκε στην κατάσταση του Ολυμπιακού αλλά και την εικόνα των Μιλανέζων στη φετινή Ευρωλίγκα.

O Έλληνας σέντερ μίλησε:

Για το αυριανό ματς: «Είμαστε σε μία περίοδο που έχουμε ξεπεράσει μια κοιλιά που είχαμε κάνει. Η Αρμάνι είναι δύσκολη ομάδα ειδικά στην έδρα της και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να επαναπαύεσαι από το κακό φεγγάρι, πάντα κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε χάσει πέρσι εκεί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Οι νίκες εκτός έδρας θα μας δώσουν ώθηση για να τερματίσουμε ψηλά».

Για την Αρμάνι: «Είναι μία ιδιαίτερη ομάδα με μεγάλο ταλέντο παικτών. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερη, γιατί άλλαξε σχεδόν 10 παίκτες. Χρειάζεται χρόνο για να εντάξει νέες προσωπικότητες. Ο κόουτς έχει την εμπειρία για να τα καταφέρει σε βάθος χρόνου αλλά σε έναν μήνα είναι δύσκολο. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη και είναι καλό που τους έχουμε εκτός νωρίς γιατί στον δεύτερο γύρο θα κάνουν περισσότερες νίκες. Είναι σημαντική η ψυχολογία γι’ αυτούς αλλά κι εμείς έχουμε καλή ψυχολογία και έχουμε την ικανότητα να τους σταματήσουμε ομαδικά και ατομικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ