GM της Χίμκι: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Καλάθη το καλοκαίρι»

GM της Χίμκι: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Καλάθη το καλοκαίρι»

Στην αποκάλυψη ότι η Χίμκι έκανε πρόταση στον Νικ Καλάθη προέβη ο τζένεραλ μάνατζερ της ρώσικης ομάδας,Πάβελ Αστάχοφ, τονίζοντας ότι η ρώσικη ομάδα δεν μπορούσε να καλύψει την προσφορά του Παναθηναϊκού.

Πρόταση στον Νικ Καλάθη έκανε η Χίμκι, όπως αποκάλυψε ο Πάβελ Αστάχοφ. Ο τζένεραλ μάνατζερ της ρώσικης ομάδας, μιλώντας στην «Izvestia» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του Γιώργο Μπαρτζώκα προσέγγισε τον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά ήταν δύσκολη η περίπτωση του, καθώς ο Παναθηναϊκός του έκανε μια προσφορά που κάλυπτε τα «θέλω» του ομογενή γκάρντ παραμένοντας έτσι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Πιο αναλυτικά, ο Πάβελ Αστάχοφ υποστήριξε:«Μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν χάλασε. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που διαπραγματευτήκαμε το καλοκαίρι, υπέγραψαν. Ο μόνος που δεν υπέγραψε ήταν ο Νικ Καλάθης. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε, αλλά δεν ήταν εύκολο. Και ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ γενναιόδωρη πρόταση και για εκείνον ήταν προτεραιότητα να παραμείνει και να παίξει στη χώρα του. Γι’ αυτό δεν προχώρησε η περίπτωση του Καλάθη»

Πέρα από τον Καλάθη, ο GM της Χίμκι μίλησε και για τον Κρις Σίνγκλετον: «Η περσινή σεζόν του Σίνγκλετον δεν ήταν τόσο καλή και γι’ αυτό δεν τον σκεφτήκαμε αυτό το καλοκαίρι. Κοιτάξαμε στο Summer League για ψηλό και πήραμε τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος εκπληρώνει τα «θέλω» μας», ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και για τον τραυματισμό του Κέισι Πράδερ λέγοντας: «Δυστυχώς είχε έναν παλαιότερο τραυματισμό, τον οποίο τον ξέραμε όταν υπέγραψε. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα αναρρώνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ