Ράντονιτς: «Μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»

Ράντονιτς: «Μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την φετινή Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Ντέγιαν Ράντονιτς,

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό(16/10, 21.30) για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής των Βαυαρών, Ντέγιαν Ράντονιτς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα για να μπορέσει να κατακτήσει την φετινό τίτλο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, ο 48χρονος τεχνικός τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης εδώ και χρόνια. Έχουν κερδίσει έξι τίτλους και νομίζω πως φέτος έχουν μία καλή ευκαιρία να το παλέψουν και πάλι. Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες, παίζουν δυναμικά και έχουν μεγάλη εμπειρία».

Για την επικείμενη αναμέτρηση μίλησε και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς τονίζοντας ότι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι μια από τις πιο αθλητικές ομάδες στην διοργάνωση: «Καλωσορίζουμε μία σπουδαία ομάδα που σίγουρα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αθλητικών σε ολόκληρη τη διοργάνωση. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία για αυτό το επίπεδο. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Θα είναι δύσκολο για μας, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψουμε μετά την πρώτη μας ήττα στο γήπεδο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ