Μολδανάδο: «Πρέπει να παίξεις στο μάξιμουμ για να φύγεις νικητής από το ΟΑΚΑ»

Μολδανάδο: «Πρέπει να παίξεις στο μάξιμουμ για να φύγεις νικητής από το ΟΑΚΑ»

Την πεποίθηση ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Σάλβα Μολδάνο.

Η Γκραν Κανάρια φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ(18/10, 21:00) για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Σάλβα Μαλδανάδο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να πιάσουν το μάξιμουμ των ικανοτήτωνς του για να μπορούν να φύγουν με την νίκη από αυτήν την αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, ο 59χρονος τεχνικός υποστήριξε: «Πάμε σε μια έδρα που ξέρουμε πως είναι δύσκολο να κερδίσεις. Θα χρειαστεί να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας και να έχουμε πολλή ενέργεια, όπως και άλλες πτυχές στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πρωτάρηδες στην Ευρωλίγκα και σε τέτοιες έδρες, αλλά έχουμε ένα πιο βαθύ ρόστερ φέτος και ίσως οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν λιγότερο απέναντι στην Μπαρτσελόνα να αγωνιστούν τώρα λίγο περισσότερο. Ελπίζουμε να παίξουμε καλά, είμαστε αισιόδοξοι και θα δείξει αν θα εμφανιστούμε κουρασμένοι ή όχι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ