Πιανιτζιάνι: «Εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, θα είναι μια σκληρή δοκιμασία»

Πιανιτζιάνι: «Εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, θα είναι μια σκληρή δοκιμασία»

Ο προπονητής της Αρμάνι μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 3η στροφή της Ευρωλίγκας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Αρμάνι, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν περισσότερη αθλητικότητα, φυσική κατάσταση και ύψος από την περσινή χρονιά και έκανε ειδική μνεία στην πολύ καλή άμυνα που παίζει η ομάδα του Μπλατ. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει μπει στην διοργάνωση καλύτερα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, πετυχαίνοντας δύο εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες, απέναντι σε Κίμκι και Μπασκόνια.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για την Αρμάνι, η οποία θα προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε την ομάδα αυτή που πιθανότητα έχει προσεγγίσει την φετινή διοργάνωση καλύτερα από τον οποιοδήποτε άλλον, με δύο εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες. Έχουν περισσότερη αθλητικότητα, φυσική κατάσταση και ύψος από την περσινή χρονιά και η άμυνά τους μπορεί να προστατέψει το καλάθι τους και να υψώσει… τοίχο. Αυτό είναι που πρέπει να ξεπεράσουμε. Ο στόχος μας είναι να τεστάρουμε τους εαυτούς μας πνευματικά σε σκληρές καταστάσεις και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την πρόοδό μας. Να προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ